Auteurs

Seeds werkt met een krachtige groep auteurs voor het schrijven van blogs en artikelen. Stuk voor stuk mensen die vanuit kennis en ervaring waardevolle content creëren over de plantaardige levensstijl. En natuurlijk dragen ze ook ieder op eigen wijze bij aan the vegan movement. ‘Walk your talk’ is het credo!

Wil jij ook een bijdrage leveren aan het platform van Seeds? Als vaste auteur of door eenmalig een artikel te schrijven? Laat het ons weten! We komen graag met je in contact. Stuur ons een bericht, zodat we je meer kunnen vertellen over de werkwijze. Tot Seeds!

// Ja, ik wil ook Seeds-auteur worden!

Alexandra van Rijen vegan auteur

Alexandra van Rijen

DE GROENE CHEF | PLANTPOWERED ONDERNEMER

Plantaardige cateraar, moestuin fanaat, holistisch coach, foodie en enthousiaste huismus in haar vrije tijd. Met 30 jaar internationale keukenervaring brengt zij mens, cultuur, natuur en culinaire vegan gerechten samen via haar missie: 'changing the world one plate at a time’. Daarnaast heeft ze een passie voor etherische oliën, foodfotografie, conceptontwikkeling en haar gezin. Voor Seeds deelt ze creatieve recepten rondom een bepaald thema en geeft ze tips en tricks voor het thuis runnen van de plantaardige, onbewerkte keuken.

// Facts

3 artikelen 8 reacties

// Lees meer over Alexandra

// Lees blogs

Bo Groot Antink

Bo Groot Antink

Topsporter | NK Beachtennis

Sport is voor Bo een heel belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Sterker nog: topsport - beachtennis om precies te zijn. Hij is meermaals Nederlands Kampioen geworden. Daarnaast verspreidt hij samen met zijn vriendin ‘the plantbased lifestyle’ door zijn ervaringen te delen met anderen. Voor Seeds deelt hij zijn ervaringen over de combinatie (top)sport en voeding, met soms een uitstapje maken naar andere tips of anekdotes die behulpzaam voor je zijn.

// Facts

1 artikelen 2 reacties

// Lees meer over Bo

// Lees blogs

Brenda Waldekker

Voedingscoach | Communicatiekanjer

Plantaardig voedingscoach, wereldburger, kookgek & catwhisperer. Ze is van vele markten thuis en geïnteresseerd, grensverleggend en leergierig. Als voedingscoach biedt ze handvatten voor een gezond en plantaardig eetpatroon en ondersteunt ze cliënten met begrip en compassie. Daarnaast is ze communicatieadviseur voor de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Voor Seeds deelt ze haar kennis over gezonde voeding, recepten en tips voor (beginnende) veganisten.

// Facts

2 artikelen 0 reacties

// Lees meer over Brenda

// Lees blogs

Danielle de Jonge vegan ambassadeur Seeds

Danielle de Jonge

Vegan ambassadeur | Professioneel spreker

Ondernemer, bestuurder, dol op natuur, ambassadeur dierenwelzijn, ruim 20 jaar vega en al jaren vegan. Als professioneel spreker, trainer en auteur van managementbestsellers helpt zij bedrijven zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. Op deze website schrijft ze achtergrondartikelen, tips, interviews en reviews over de complete plantaardige levensstijl. En Daniëlle is de drijvende kracht achter de zakelijke dienstverlening van Seeds.

// Facts

78 artikelen 55 reacties

// Lees meer over Danielle

// Lees blogs

Gastauteurs

Plantpower Partners

Naast de vaste auteurs werken we bij Seeds graag met andere experts. Gastauteurs die vanuit kennis en ervaringen waardevolle content delen over de plantaardige levensstijl. Zo dragen ook zij bij aan the vegan movement. "Let's inspire each other and create new things"

// Facts

26 artikelen 37 reacties

// Lees blogs

Jen Verwé

Jenneke Wever

Brandboss on a mission

Brandboss on a mission, creative soul, ondernemer, coffeejunk en dwarsdenker. Als merkstrateeg en branddesigner helpt ze betekenisvolle ondernemers en organisaties om met een sterk merk te groeien om zo meer positieve impact te kunnen maken. #earthmatters #makeimpact Voor Seeds duikt ze in de wereld van vegan lifestyle, hotspots & design brands en schrijft ze over haar rocky road naar een vegan lifestyle.

// Facts

21 artikelen 19 reacties

// Lees meer over Jenneke

// Lees blogs

lauri van oosterom vegan auteur blog

Lauri van Oosterom

HISTORICUS | GROEN HART

Boekenwurm, plant mom, redacteur en fanatiek wandelaar. Volgt bijna nooit recepten, is graag buiten in de natuur en bezoekt met veel plezier musea. Is met haar Cinevillepas meerdere keren per week te vinden in de lokale bioscoop. Al sinds jonge leeftijd vegetariër en nu al jaren veganist. Je maakt haar erg gelukkig met bananenbrood, curry’s, havermout, pindakaas en smoothies. Voor Seeds deelt zij interessante boekentips, leuke activiteiten en andere feitjes.

// Facts

15 artikelen 14 reacties

// Lees meer over Lauri

// Lees blogs

Monique Schoofs

Business Developer | cosmetica- en huidverzorgingsexpert

Business Developer van congressen & opleidingen én eigenaar van een webshop met natuurlijke, vegan make-up en huidverzorging: BE VEGAN. Hét voorbeeld dat dier- en milieuvriendelijk hand in hand kunnen gaan met een stralende look. Voor Seeds schrijft ze over achtergronden van ingrediënten, tips bij de aanschaf van producten en over tal van beautyzaken-met-een-vegan-twist. Plus ze tipt je over de nieuwste trends.

// Facts

19 artikelen 7 reacties

// Lees meer over Monique

// Lees blogs

Pascal van Hombergh

Veggie-fan | Inspiratiepartner Seeds

Marketeer en business development manager. Daarnaast is ze orthomoleculair voedingsdeskundige en freelance yogadocent. Ze laat zien dat genieten van het leven en een gezonde lifestyle hand-in-hand gaan. Voor Seeds schrijft ze over plantaardige voeding in relatie tot gezondheid en deelt ze haar persoonlijke tips: waar te eten, wat te maken en wie te volgen.

// Facts

51 artikelen 16 reacties

// Lees meer over Pascal

// Lees blogs

Stefan Samsara vegan travels

Stefan van de Wetering

Reisexpert | Wereldburger

Eigenaar van Samsara Vegan Travels, dé specialist in vegan reizen, ver weg en dichtbij. En tevens eigenaar van On the Vegan Trail (https://onthevegantrail.com), een Engelstalig blog over vegan reizen, eten, minimalisme, spritualiteit en reis gerelateerde produkten. Maakt op vakantie gaan nog leuker en makkelijker en schrijft daar over.

// Facts

6 artikelen 1 reacties

// Lees meer over Stefan

// Lees blogs

Tamara Tervooren

Tamara Tervooren

Ondernemer | Op caravanavontuur

Digital nomad, vrijwilliger in vegan activisme en klankwerker. Ze is actief om meer bewustwording in de maatschappij te creëren over waar ons dagelijks voedsel vandaan komt en om mensen te inspireren hoe (h)eerlijk plantaardig eten is, onder meer met haar activiteiten van 'Vegan on Wheels'. Voor Seeds schrijft zij over haar belevenissen tijdens voorlichtingsacties en geeft ze tips over hoe je positieve gesprekken kunt voeren over plantaardig leven.

// Facts

23 artikelen 21 reacties

// Lees meer over Tamara

// Lees blogs