Alexandra van Rijen vegan auteur

Alexandra van Rijen

DE GROENE CHEF | PLANTPOWERED ONDERNEMER

Plantaardige cateraar, moestuin fanaat, holistisch coach, foodie en enthousiaste huismus in haar vrije tijd. Met 30 jaar internationale keukenervaring brengt zij mens, cultuur, natuur en culinaire vegan gerechten samen via haar missie: 'changing the world one plate at a time’. Daarnaast heeft ze een passie voor etherische oliën, foodfotografie, conceptontwikkeling en haar gezin. Voor Seeds deelt ze creatieve recepten rondom een bepaald thema en geeft ze tips en tricks voor het thuis runnen van de plantaardige, onbewerkte keuken.

// Lees meer over Alexandra

// Facts

3 artikelen 8 reacties

7aug

Saus doet leven!

Eten & drinken | Auteur

“Honger is de beste saus.” Dat zei mijn vader vroeger altijd tegen me wanneer ik als kind aan mijn moeder vroeg wat we gingen eten én of het al bijna

// Lees het verhaal

30jun

Anders nog iets?

Columns | Auteur

“Oké, dus jij bent eigenlijk een soort van bewust-eco-plantbased-duurzaam-vegan-zerowaste-type. Is dat nog wel FUN?” Hij glimlachte erbij toen ‘ie het vroeg. Hoe welgemeend ook, naar aanleiding van een vragenrondje gelinkt

// Lees het verhaal

26mei

Gekookte groenten? Nooit!

Eten & drinken | Auteur

Wanneer je de stap wilt gaan maken naar een volledig vegan dieet, of wanneer je al een tijdje plantaardig eet maar je keuken-skills wel wat hulp kunnen gebruiken óf wanneer

// Lees het verhaal