Een kast vol vegan kookboeken, pinterestborden met recepten voor elk moment van de dag en een lijst met favoriete foodblogs om makkelijke, bijzondere en natuurlijk 100% plantaardige receptinspiratie op te doen. Dan komt het bij mij in de keuken altijd goed. Ik heb de beste vegan foodblogs voor je op een rij gezet. Enjoy en eet smakelijk!

 

Blackbirds & Cakes

Op Instagram val ik altijd als een blok voor de meest fantastische foto’s die ze plaatst en sommige recepten maak ik vervolgens graag zelf. Merel schrijft op dit blog over haar groene lifestyle, waar – naast recepten – ook haar ambitie voor een zero-waste en minimalistisch leven, fair fashion en groene beauty aan bod komen. Oh ja, ze maakt ook geweldige taarten die je kunt bestellen.

 

De Groene Meisjes

Al jaren een heel bekend blog met enorm veel recepten. Merel – nee niet dezelfde als het vorige blog – bestiert deze site tegenwoordig en deelt ook andere info rondom haar groene leven. Daar krijg je aardig wat inspiratie van om zelf ook mee aan de slag te gaan. Puur en eerlijk geschreven, erg leuk om te volgen.

 

Living the green life

Sanne schrijft over van alles dat met plantaardig eten te maken heeft. Denk: heerlijke simpele recepten, food-filmpjes en andere tips. Haar doel is laten zien dat plantaardig eten geen uitdaging is maar juist leuk en ontzettend lekker! Daar is ze in geslaagd.

 

Simply vegan

Deze Sanne – alweer iemand met dezelfde naam! – zet op haar blog de lekkerste plantaardige recepten. Ook vind je er reviews, hotspots en andere groene tips. Plus nog een aantal persoonlijke verhalen die ze met je deelt. Alles bij elkaar een inspirerend geheel!

 

Wat eet je dan wel

Ze won in 2018 de Vegan Award voor ‘Beste Blog’ dus dat geeft al aan dat je hier heel wat kunt verwachten.  Suzanne geeft op haar site veel makkelijke én natuurlijk lekkere recepten. En je vindt er tips over beauty en lifestyle in bredere zin. De naam alleen al zegt genoeg, want hoe vaak krijg jij niet de vraag “wat eet je dan wel”.

 

Wat is jouw favoriete vegan foodblog?

Danielle de Jonge vegan ambassadeur Seeds

Danielle de Jonge

Vegan ambassadeur | Professioneel spreker

Ondernemer, bestuurder, dol op natuur, ambassadeur dierenwelzijn, ruim 20 jaar vega en al jaren vegan. Als professioneel spreker, trainer en auteur van managementbestsellers helpt zij bedrijven zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. Op deze website schrijft ze achtergrondartikelen, tips, interviews en reviews over de complete plantaardige levensstijl. En Daniëlle is de drijvende kracht achter de zakelijke dienstverlening van Seeds.

// Facts

62 artikelen 46 reacties

// Lees blogs

Deel dit artikel

// Praat Mee

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *