Omdat ik graag buiten ben, smeer ik me natuurlijk ook in met zonnebrandcrème in het voorjaar en de zomer. En daar hoef ik niet uitgebreid voor in de zon te gaan zitten. Ook als ik wandel of in de tuin aanrommel vind ik het slim om te gebruiken. Voorheen trof ik vaak vegan varianten die een witte waas achterlieten, niet fijn. Met dit merk heb ik een hele goede gevonden en het beschermt ook echt goed. De SPF is op basis van natuurlijke, minerale filters in plaats van chemische filters.

 

De voordelen:

  • Smeert makkelijk, niet vet en heel zuinig in gebruik.
  • Ecocert keurmerk door biologische ingrediënten
  • Alle crèmes zitten in spuitflesjes of met een pompje
  • Zonder parabenen, silliconen en PEG
  • Vrij van synthetische kleur- en geurstoffen

 

Lovea heeft een uitgebreid assortiment. Voor je lichaam en je gezicht is er factor 15 en 30, speciaal voor je gezicht is er ook nog een aparte versie met factor 50. Voor de zonaanbidders is er olie die heel snel intrekt en daardoor droog aanvoelt, deze is zonder filter dus alleen te gebruiken in combinatie met de factor-crèmes. Voor kinderen is er een speciale Disney-versie met factor 50. Aan een after-sun heeft het merk ook gedacht. En wie liever niet in de zon zit, maar wel een zonnige tint wil is er een self-tan spray.

 

Alle info over deze zonnebrandproducten vind je hier. Dit merk is onder andere te koop bij Holland & Barrett en tal van (vegan) webshops.

Danielle de Jonge vegan ambassadeur Seeds

Danielle de Jonge

Vegan ambassadeur | Professioneel spreker

Ondernemer, bestuurder, dol op natuur, ambassadeur dierenwelzijn, ruim 20 jaar vega en al jaren vegan. Als professioneel spreker, trainer en auteur van managementbestsellers helpt zij bedrijven zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. Op deze website schrijft ze achtergrondartikelen, tips, interviews en reviews over de complete plantaardige levensstijl. En Daniëlle is de drijvende kracht achter de zakelijke dienstverlening van Seeds.

// Facts

55 artikelen 40 reacties

// Lees blogs

Deel dit artikel

// Praat Mee

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *