Zo’n beetje elke vrouw vraagt zich op enig moment af wat een goede gezichtscrème is, menig man trouwens ook. Diana gebruikt al heel wat jaren een dierproefvrije variant en vroeg ons naar een variant met standaard een zonnebeschermingsfactor. Dat deed me denken aan mijn eigen zoektocht.

 

Een jaar of twintig geleden probeerde ik van alles: goedkope huismerken van de drogist en peperdure merken van de parfumerie. Tja. Tot een tante van mijn toenmalige partner heel nuchter opmerkte: wat een onzin allemaal, ik smeer altijd Vitamine E crème voor een gezonde huid. Aha. En voor een vrouw van destijds ruim 50, die rookt, graag een borrel drinkt en verder niet bijzonder veel gezondheidstics had zag ze er werkelijk rimpelloos uit. Dus zo geschiedde: ik viel voor Vitamine E. Van de chemische variant, naar de dierproefvrije merken, naar crèmes die natuurlijke ingrediënten bevatten en tot slot dus ook met een beschermingsfactor. En hoe makkelijk is die te vinden! Gewoon bij The Body Shop.

 

Smeren maar!

De Moisture Emulsion is heel licht, trekt razendsnel in en is niet plakkerig onder make-up. Het ruikt subtiel, fris. Deze emulsie zit in een hygiënische verpakking met een pompje, sommige andere crème’s in een potje. En deze is dus met een factor 30, fijn voor iemand die graag buiten is zoals ik. Er is een hele serie producten van Vitamine E verkrijgbaar. Reiniging, dag- en nachtcrèmes, oogcrème en verwenolie. Tijd om jezelf te vertroetelen. Behalve dan die lachrimpels, die kun je niet genoeg hebben 🙂 .

 

De Vitamine E lijn is verkrijgbaar bij de winkels en webshop van The Body Shop.

 

Heb jij ook een vraag over plantaardig eten en leven?

// Stel jouw VeganVraag

Danielle de Jonge vegan ambassadeur Seeds

Danielle de Jonge

Vegan ambassadeur | Professioneel spreker

Ondernemer, bestuurder, dol op natuur, ambassadeur dierenwelzijn, ruim 20 jaar vega en al jaren vegan. Als professioneel spreker, trainer en auteur van managementbestsellers helpt zij bedrijven zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. Op deze website schrijft ze achtergrondartikelen, tips, interviews en reviews over de complete plantaardige levensstijl. En Daniëlle is de drijvende kracht achter de zakelijke dienstverlening van Seeds.

// Facts

67 artikelen 48 reacties

// Lees blogs

Deel dit artikel

// Praat Mee

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *