Wauw, wat een geweldig gevoel gaf dat toen ik het mailtje kreeg over onze nominatie voor een Vegan Award! Een nominatie! En dat terwijl we nog piepjong zijn en vrolijk bezig om onszelf op de kaart te zetten. Ik deed samen met de andere auteurs een rondedansje 🙂 .

 

Seeds is genomineerd in de categorie ‘Beste vegan nieuwkomer‘. Het bijzondere aspect wat ons deze waardering opleverde: we richten ons op de brede groep van mensen die (vaker) plantaardig wil eten en leven en zijn nadrukkelijk geen foodblog. Juist door de diversiteit van artikelen én het benaderen van de complete vegan lifestyle – van eten tot persoonlijke verzorging en kleding – maakt het platform zich onderscheidend. Daarnaast is onze dienstverlening vrij uniek: wij helpen bedrijven met het verkleinen van milieu-impact door het aanbod in bedrijfsrestaurants en op menukaarten zo plantaardig mogelijk te maken. De vakjury nomineerde ons om te bedanken dat ook wij veganisme op deze manier laagdrempeliger maken. Nu is het aan het publiek om te stemmen wie er wint. Aan jou dus!

 

Wil jij ons helpen winnen?

De Vegan Awards worden uitgereikt door de Nederlandse Vereniging voor Veganisme, je kent ze misschien al van de VeganChallenge die ze twee keer per jaar organiseren. Er kan tot en met 24 september gestemd worden in acht categorieën, op 28 oktober worden de Vegan Awards uitgereikt tijdens Vegenement VegFestNL.

 

Stemmen kan via veganawards.nl > categorie ‘Beste vegan nieuwkomer’ > enjoytheveganmovement.nl

Enorm bedankt!!

 

VeganAward-2018 Seeds enjoy the vegan movement

Danielle de Jonge vegan ambassadeur Seeds

Danielle de Jonge

Vegan ambassadeur | Professioneel spreker

Ondernemer, bestuurder, dol op natuur, ambassadeur dierenwelzijn, ruim 20 jaar vega en al jaren vegan. Als professioneel spreker, trainer en auteur van managementbestsellers helpt zij bedrijven zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. Op deze website schrijft ze achtergrondartikelen, tips, interviews en reviews over de complete plantaardige levensstijl. En Daniëlle is de drijvende kracht achter de zakelijke dienstverlening van Seeds.

// Facts

78 artikelen 54 reacties

// Lees blogs

Deel dit artikel

// Praat Mee

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *