E-learning

Maak jezelf zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk

Onderscheidende kracht is essentieel voor succesvol zakendoen. Altijd. Overal. Dus ook als je een uniek en innovatief veganistisch product of plantaardige dienstverlening hebt. Klanten verwachten immers steeds meer van leveranciers. Échte aandacht is cruciaal, commerciële vaardigheden en technieken ondergaan een interessante metamorfose en extreem klantgericht gedrag oogst veel waardering bij klanten. Dit en meer vraagt om te stoppen met verkopen zoals we dat jarenlang kenden. De beste toegevoegde waarde voor eigentijdse acquisitie en relatiebeheer zit in de menselijke factor. Jij maakt het verschil! En het mooie is: de mogelijkheden liggen voor het oprapen, de kunst is ze doeltreffend en doordacht in te zetten op een manier die past bij jou en jouw klanten.

In deze online training leer je precies hoe jij die eigentijdse aanpak ontwikkelt. Geen ouderwetse verkooppraatjes, wel daadwerkelijke impact en gericht op het behalen van jouw commerciële doelen. Van het allerprilste contact tot het duurzaam laten floreren van een jarenlange zakenrelatie.

Ontwikkeld door een commercieel specialist

De training is ontwikkeld door Daniëlle de Jonge. Zij is al jarenlang trainer, spreker en bestsellerauteur op het vakgebied commercie & klantgerichtheid. In de online training geeft ze je volop praktische tips om meteen toe te passen en aansprekende voorbeelden om je te inspireren. Zij daagt je uit om klantgerichtheid, acquisitie en relatiebeheer op eigen wijze vorm te geven.

Voor wie?
Professionals, ondernemers, verkopers en anderen met commerciële verantwoordelijkheid voor het vinden en houden van klanten voor vegan producten en/of diensten.

Waar?
Je traint op jouw tempo, jouw locatie en jouw device.

Thema’s
In de training ga je aan de slag met 9 modules die je helpen om acquisitie, relatiebeheer en klantgerichtheid eigentijds in te steken. Doorloop ze stuk voor stuk, kies wat voor jou op het moment relevant is en pas de praktische tips direct toe in de praktijk.

  1. Onderscheidende klantrelaties
  2. Jouw onweerstaanbare verhaal
  3. Opvallend zichtbaar zijn
  4. Doeltreffend netwerken
  5. Ambassadeurs om te koesteren
  6. Actief netvliesmanagement
  7. Jouw communicatiekracht
  8. Échte aandacht als levensstijl
  9. Een tastbaar en concreet 3 maandenplan

Deze online training is in feite een e-doing: je leert over de mogelijkheden, oefent online en gaat met diverse opdrachten ook daadwerkelijk aan de slag met en bij jouw klanten. Dat vinden we belangrijk. Want juist door écht te doen ga je snel resultaten zien. Dat is fijn voor jou én voor jouw klanten!

Tip!
Voor extra impact bij grotere groepen combineer je de online training met een presentatie. We denken graag met je mee om er een perfect passende variant voor te ontwikkelen.

Investering
Je traint voor € 149,50 exclusief btw per persoon. Omdat jij met jouw aanbod helpt om de vegan beweging te vergroten, krijg je bovendien een uur extra online persoonlijke coaching. Zijn er meerdere personen in jouw bedrijf die de training willen volgen? Neem dan contact op voor een speciale tariefafspraak.

Wil jij ook zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk zijn met jouw vegan business?

// Neem contact op of schrijf je in!

Deel deze pagina