Gratis

De plantaardige levensstijl omarmen is soms best een zoektocht, dat snappen we heel goed. Daarom vind je bij ons allerlei manieren om jouw keuzes makkelijker te maken. Zo versnellen we samen the vegan movement. Waar mogen we jou mee helpen?

 

Altijd actueel.

Op onze social media blijf je voortdurend op de hoogte van het laatste vegan nieuws. We laten je zien wat er speelt, welke nieuwe producten op de markt komen en hoe wij als Seeds-team in het land bezig zijn om de veganistische beweging kracht bij te zetten. Wil je actuele tips en artikelen in je mailbox ontvangen, zodat je niks hoeft te missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, het aanmeldformulier staat rechts en onderaan op de site. Wat vind je waar:

  • Instagram: de mooiste foto’s van vegan eten en andere producten, inspirerende quotes en een kijkje in ons dagelijks leven.
  • Facebook: nieuwe blogs en artikelen, interessante artikelen uit het nieuws en bijzondere plekken waar we komen.
  • Twitter: actualiteiten uit de vegan wereld, tips en veel info die we delen namens anderen.
  • YouTube: vlogs en andere filmpjes over de vegan lifestyle (vanaf juli 2018).

 

Veganize samen met ons je boodschappenlijst.

Wij zijn er van overtuigd dat je nagenoeg al je vegan boodschappen bij de supermarkt kunt doen. De uitdaging gaan we dan ook graag aan om jouw boodschappenlijstje te veganizen. Stuur ons een lijstje met maximaal 10 producten die je wilt kopen. Wij laten je dan zien welke plantaardige varianten er verkrijgbaar zijn. Elke maand zetten we één boodschappenlijstje online in een blog, zodat ook anderen zien welke vegan boodschappen er zijn. Stuur je boodschappenlijstje via de contactpagina naar ons toe.

 

Stel jouw VeganVraag.

Wat wil jij graag weten over de vegan lifestyle. Zoek je een bepaald product ter vervanging van een niet-vegan variant? Wil je advies over het veganizen van het bedrijf waar je werkt? Ben je geïnteresseerd in het omgaan met bepaalde sociale situaties? Jij bedenkt het, wij geven je antwoord. Via de knop bovenaan de website of het formulier op de contactpagina mail je de vraag naar ons toe. Gaan wij er mee aan de slag.

 

Blogs & artikelen.

Die had je waarschijnlijk al gezien :). We kiezen voor een mix van informatie:

  • Reviews van producten, restaurants, winkels, boeken en meer. Over eten en drinken, en ook over persoonlijke verzorging, kleding, interieur en tuin. De complete vegan lifestyle dus. En we tippen je meteen (niet gesponsord) waar je het product kunt kopen.
  • Achtergrondartikelen over bijvoorbeeld voedingsstoffen, het effect van dierlijke materialen en ingrediënten, valkuilen en tips en hoe je als vegan (to-be) sterk achter je keuze blijft staan in een samenleving die daar niet altijd op is ingericht.
  • Interviews met vegans, vegans-to-be over hoe zij het aanpakken én mensen van bedrijven die bijdragen aan een toegankelijke plantaardige levenswijze.

 

Coming soon!

Deze zomer lanceren we het gratis ‘Veganize je lifestyle’ driestappenplan. Het raakt alle elementen plantaardig te leven:

  • Veganize je keukenkast
  • Veganize je badkamerkast
  • Veganize je kledingkast

Een maand lang ontvang je een mail met een vlog en een checklist vol handige tips om stap voor stap jouw leven te veganizen. No-nonsense, met een vleug humor en vooral makkelijk toe te passen in jouw leven. Als bonus krijg je er ook een E-book met overheerlijke en makkelijke, snel-klaar recepten bij.  Hou onze social media of nieuwsbrief in de gaten voor de lanceerdatum!

Deel deze pagina