Lezingen

Met een enthousiaste en inspirerende spreker jouw bijeenkomst extra inhoud geven? Daniëlle de Jonge – de drijvende kracht achter Seeds Zakelijk – is professioneel spreker op netwerkbijeenkomsten, congressen, beurzen, seminars en tal van andere gelegenheden. De keynotes zijn specifiek ontwikkeld voor twee doelgroepen:

  • Voor bedrijven en organisaties: over trends, ontwikkelingen, kansen en de praktische kant van veganisme.
  • Voor consumenten en werknemers: over de pragmatische benadering van een plantaardige levensstijl.

Alle presentaties en workshops zijn op maat gemaakt, zodat de inhoud naadloos aansluit bij de aanwezigen en het doel van de bijeenkomst. Daniëlle’s stijl is no-nonsense, erg praktisch en met humor. Met opvallende film- en geluidsfragmenten, aansprekende voorbeelden, overtuigend beeldmateriaal en veel interactie krijg je op inspirerende en motiverende wijze tal van tips aangereikt. Aangevuld met actuele ontwikkelingen en relevante achtergrondinformatie voor extra bewustwording. Juist dan raak je geprikkeld om na te denken over eigen keuzes. De exacte onderwerpen van de lezingen stemt zij graag af op jouw behoefte.

 

 

Wil je liever een powerworkshop van drie uur? Ook dat kan. De deelnemers gaan dan meteen actief aan de slag om te bedenken hoe zij als consument, medewerker of manager een bijdrage kunnen leveren aan de sociale transitie naar een plantaardige levensstijl.

 

// Boek een lezing!

Enkele reacties van klanten

“De presentatie heeft mij geïnspireerd en houdt me bezig. Het was duidelijk, feitelijk, maar vooral ook met veel praktische tips. Niet dogmatisch, maar informerend en met humor. En vooral erg fijn: de keuze om wel of niet iets met plantaardig eten te doen wordt bij jezelf gelaten.”

Karen van Berkel, afdelingshoofd Rijkswaterstaat

 

“Ik heb een aanvullende kijk op eten en de impact hiervan gekregen tijdens deze positief confronterende en inspirerende sessie. Mooi om te ontdekken dat je de wereld en jezelf zo simpel een klein beetje kunt verbeteren.”

Annet Beuzenberg, HR-adviseur ROC

Deel deze pagina