Lezingen

Met een enthousiaste en inspirerende spreker jouw bijeenkomst extra inhoud geven? Daniëlle de Jonge – oprichter van Seeds – is professioneel spreker op netwerkbijeenkomsten, congressen, beurzen, seminars en tal van andere gelegenheden. Het hoofdthema: enjoy the vegan movement.

 

Met opvallende film- en geluidsfragmenten, aansprekende voorbeelden, overtuigend beeldmateriaal, veel interactie en humor krijg je op inspirerende en motiverende wijze praktische tips aangereikt. Aangevuld met actuele ontwikkelingen en relevante achtergrondinformatie voor extra bewustwording. Juist dan raakt het publiek geprikkeld om na te denken over eigen keuzes. De exacte onderwerpen van de lezingen stemt zij graag af op jouw behoefte.

presentatie vegan lifestyle

 

Wil je liever een powerworkshop van drie uur? Ook dat kan. De deelnemers gaan dan meteen actief aan de slag om te bedenken hoe zij als consument, medewerker of manager een bijdrage kunnen leveren aan de sociale transitie naar een plantaardige levensstijl.

 

// Boek een lezing!

 

Enkele reacties van klanten die een lezing van Daniëlle hebben bijgewoond:

“De aanwezigen hebben tal van tips en ideeën aangereikt gekregen over de praktische kant van veganistisch leven.”

 

“De afwisseling met beeld en filmpjes en Daniëlle’s grote enthousiasme maakten het een relaxte en leerzame avond.”

 

“De sessie was voorzien van duidelijk inhoudelijke kennis, aansprekende voorbeelden en vele praktische tips voor de aanwezigen. Daniëlle maakt makkelijk contact en houdt de aandacht écht vast.”

Deel deze pagina