Over Seeds

Wij zijn Seeds! Het eigenzinnige platform waar je eerlijke, praktische informatie en inhoudelijke verdieping vindt over de vegan lifestyle. Online en offline tips en handvatten om jouw (nieuwe) plantaardige levensstijl makkelijk te maken. Met een krachtige groep auteurs en businesspartners bieden we content en diensten waar je echt iets aan hebt. Scherp, positief en met een vleug humor.

The vegan movement

We leven in een wereld waarin mensen zich steeds meer bewust zijn van hun leefstijl, de impact die deze heeft op henzelf, dieren, elkaar en de planeet. We nemen onze verantwoordelijkheid door de stap te maken naar een vegan lifestyle. We beperken drastisch het gebruik van dieren en belasten het milieu tot een minimum door te kiezen voor een plantaardige levensstijl. Of je dat nu af en toe doet of gaat voor een volledig veganistisch leven. The vegan movement is een feit. Alles draagt bij aan de oplossing. Zo zaaien we met elkaar zaadjes die uitgroeien tot een mooie plant-aardige toekomst. Dat is de kracht van Seeds.

Als vegan experts nemen we onze verantwoordelijkheid en helpen consumenten en organisaties de verandering naar een vegan lifestyle zo makkelijk en toegankelijk mogelijk te maken. We doen dit door op een integere manier draagvlak te creëren. Het is ons doel een betrouwbaar, onafhankelijk merk te zijn dat in beweging is, verbindt, vertelt en luistert.

De impact van Seeds

Seeds draagt actief bij aan de veganistische beweging en biedt oplossingen met maatschappelijke impact. Dat doen we zo:

  • We delen eerlijke en praktische informatie om de sociale transitie naar een plantaardige levensstijl in food en non-food te versnellen.
  • We creëren bewustwording en inspireren je om zelf eenvoudig bij te dragen aan de verandering.
  • We helpen bedrijven met doeltreffende dienstverlening om te veganizen, zo vergrtoten we de positieve slagkracht.

Kortom: je vindt bij ons alle tools en adviezen om de vegan lifestyle duurzaam door te voeren.

Vegan & Fair
We zijn een social enterprise. Winst is niet ons doel, de impact op een betere wereld wel.

Respect voor mens, dier en milieu

Ask yourself why not

Onze missie

Het grote gebruik van dieren in onze consumptiemaatschappij – en het effect daarvan op gezondheid, dierwelzijn en het milieu – raakt ons diep. Zeker omdat vaak blijkt dat consumenten wel willen veranderen en hun verantwoordelijkheid voor de wereld willen nemen, maar niet altijd weten hoe. Het lijkt te ingewikkeld om koop- & kookgedrag te veranderen. Het tegendeel is waar.

Het is onze missie om als dé vegan expert van Nederland de plantaardige levensstijl op een eigentijdse manier in beeld te brengen. Door consumenten en bedrijven op een praktische en positieve manier te informeren, inspireren en bewust te maken dat deze manier van leven alleen maar voordelen heeft. En we helpen met implementeren. Want juist dat versnelt de sociale transitie en draagt bij aan een duurzame gedragsverandering, waardoor een plant-based lifestyle de default wordt. We richten ons op mensen die op enig moment hebben besloten plantaardig leven te omarmen. Of dat nu voor af en toe is of omdat ze deze manier van leven volledig willen doorvoeren. Voor ons is de vegan lifestyle geen trend. Het is onze overtuiging. Een way of life mét een missie dus. Voor ons is het nemen van verantwoordelijkheid geen optie, maar een must.

Hier staan we voor

Krachtig

Bij alles wat we doen communiceren we krachtig. We laten hiermee zien dat we impact willen maken en marktleiderschap claimen.

Positief

We willen beweging in de maatschappij creëren. Om eventuele weerstand weg te nemen is het belangrijk dat we de sociale transitie op een positieve manier benaderen. Er is geen goed of fout. Ook wanneer we bewustwording willen creëren doen we dat door middel van positieve provocatie.

Samen

Together we can make the change! Samen zijn we Seeds en samen hebben we een missie. We vinden het belangrijk dat we als merk uitstralen dat iedereen welkom is. Volgers, klanten en passanten nodigen we uit om op eigen wijze bij te dragen aan onze missie.

Betrouwbaar

We gedragen ons naar onze overtuiging, zorgen dat we als merkdrager zelf onze boodschap op orde hebben. We zorgen ervoor dat al onze informatie altijd volledig, professioneel, transparant, actueel en betrouwbaar is. En alles wat we doen, doen we met respect voor de planeet, dier en onze medemens.

Eigenzinnig

Veranderen met een glimlach en grijns. Niet omdat het moet, maar omdat het mag. We zetten in op een grote maatschappelijke verandering en gaan tegen de stroom in. We communiceren scherp en een tikkeltje rebels.

Deel deze pagina