Seeds

Wij zijn Seeds! Het eigenzinnige platform waar je eerlijke, praktische informatie en inhoudelijke verdieping vindt over de vegan lifestyle. Online en offline tips en handvatten om jouw (nieuwe) plantaardige levensstijl makkelijk te maken. Met een krachtige groep auteurs en businesspartners bieden we content en diensten waar je echt iets aan hebt. Scherp, positief en met een vleug humor.

 

The vegan movement
We leven in een wereld waarin mensen zich steeds meer bewust zijn van hun leefstijl, de impact die deze heeft op henzelf, dieren, elkaar en de planeet. We nemen onze verantwoordelijkheid door de stap te maken naar een vegan lifestyle. We beperken drastisch het gebruik van dieren en belasten het milieu tot een minimum door te kiezen voor een plantaardige levensstijl. Of je dat nu af en toe doet of gaat voor een volledig veganistisch leven. The vegan movement is een feit. Alles draagt bij aan de oplossing. Zo zaaien we met elkaar zaadjes die uitgroeien tot een mooie plant-aardige toekomst. Dat is de kracht van Seeds.

 

De impact van Seeds
Seeds draagt actief bij aan de veganistische beweging en biedt oplossingen met maatschappelijke impact. Dat doen we zo:

  • We delen eerlijke en praktische informatie om de sociale transitie naar een plantaardige levensstijl in food en non-food te versnellen.
  • We creëren bewustwording en inspireren je om zelf eenvoudig bij te dragen aan de verandering.
  • We helpen bedrijven met doeltreffende dienstverlening om te veganizen, zo vergrtoten we de positieve slagkracht.

Kortom: je vindt bij ons alle tools en adviezen om de vegan lifestyle duurzaam door te voeren.

 

Vegan & Fair
We zijn een social enterprise. Winst is niet ons doel, de impact op een betere wereld wel.

 

Wat we willen bereiken

Als vegan experts nemen we onze verantwoordelijkheid en helpen consumenten en organisaties de verandering naar een vegan lifestyle zo makkelijk en toegankelijk mogelijk te maken. We doen dit door op een integere manier draagvlak te creëren. Het is ons doel een betrouwbaar, onafhankelijk merk te zijn dat in beweging is, verbindt, vertelt en luistert.

Deel het verhaal en doe mee

This is just the veganning

Deel deze pagina