Veganize je bedrijf

De veganmarkt groeit razendsnel. Van flexitariërs tot veganisten: de plantaardige levensstijl wordt door velen omarmd. In voeding, en in toenemende mate ook in persoonlijke verzorgingsproducten, kleding en meer. De een wordt gedreven door het verkleinen van de ecologische voetafdruk, de ander door het voorkomen van misstanden in de vleesindustrie en weer een ander zet gerichte stappen voor de eigen gezondheid. Dat geldt voor consumenten – ofwel jouw klanten en medewerkers – en ook bij een groeiend aantal bedrijven zien we dit terug. Het is, kortom, een beweging die steeds dieper wortelt in de samenleving. Geen hype of trend, wel een nieuwe manier van leven. En als het aan ons ligt wordt de vegan lifestyle uiteindelijk de standaard. Het bedrijfsleven kan op vele manieren bijdragen om de impact te vergroten. Zet jij samen met ons deze stap?

 

Van Meatless Monday tot een compleet plantaardig aanbod
Het team van Seeds Zakelijk bestaat uit experts en een groot netwerk van specialisten, ieder met eigen kennis over de plantaardige levensstijl. Chef-koks, businessconsultants, sparringpartners voor het management: het is een kleine greep uit een diverse groep. Zij bieden advies op maat en helpen met de implementatie. Hoe klein of groot de stap ook is: elke stap is er één die helpt de sociale transitie te versnellen.

Ons dienstenpakket

  • Milieu-impact in kaart brengen van bestaande gerechten, met tips voor plantaardige vervanging.
  • Professionele ontwikkeling van plantaardige recepten om het aanbod in de bedrijfskantine uit te breiden met of (deels) te vervangen door plantaardige varianten.
  • Campagnes organiseren, zoals Meatless Monday, Meatless Month of andere vleesvrije variant
  • Lezingen over duurzame voeding en de praktische kant van de vegan lifestyle.
  • Communicatie begeleiden – in- en extern – over de plantaardige keuzes binnen het bedrijf.

Waar mogen we jouw bedrijf mee helpen?

// Neem contact op

 

Deel deze pagina