Workshops

Vitaal in je vel én gezond groen doen: plantaardig eten is de sleutel

Wereldwijd kiezen steeds meer mensen voor een – grotendeels – plantaardige leefstijl, omdat zij zich bewust van het effect dat een gemiddeld eetpatroon heeft op henzelf, anderen en de planeet. Bijkomend voordeel: je bruist van de energie als je de juiste, gezonde keuzes maakt. Wie wil dat nou niet?! In de workshops van Seeds leer je de belangrijkste do’s en dont’s om zelf ook vaker voor deze levensstijl te kiezen. Want het is niet alleen goed, het is ook nog eens vol rijke smaken, met breed verkrijgbare producten en makkelijk te doen. En precies daarover gaat deze workshop.

Onder meer dit komt aan bod

  • Plantaardig eten heeft de toekomst: wat zijn de voordelen en de nadelen.
  • Voel je fit en vol energie door de juiste combinatie van voedingsmiddelen.
  • Breng simpel jouw impact op CO2-uitstoot, land- en waterverbruik naar beneden.
  • Plantaardig eten kopen: alles haal je bij de supermarkt om de hoek.
  • Van ontbijt tot avondeten: bouw je favoriete receptenplan.

Met opvallende film- en geluidsfragmenten, aansprekende voorbeelden, overtuigend beeldmateriaal, veel interactie en humor krijg je op inspirerende en motiverende wijze praktische tips aangereikt. En natuurlijk ga je actief aan de slag met verschillende oefeningen en opdrachten.

De trainer

Daniëlle de Jonge – de drijvende kracht achter Seeds Zakelijk – neemt je op prikkelende wijze mee in de wereld van plantaardige voeding. Dagelijks helpt ze mensen om slimme keuzes te maken, laat zij zien dat de gewone supermarkt ‘the place to go’ is en geeft ze inzicht in het effect van nieuwe keuzes. Zo zaaien we met elkaar zaadjes die uitgroeien tot een mooie plant-aardige toekomst.

// Boek een workshop!

Enkele reacties van deelnemers

“Leuke workshop: niet dwingend en toch overtuigend! Ik heb er veel van opgestoken en een aantal beren op de weg (bv: vegan eten is veel te ingewikkeld, moeilijk verkrijgbare producten etc.) is zeker weggenomen.”

“Ik heb de workshop als zeer positief ervaren en het heeft me aan het denken gezet over het eten van dierlijke producten. Ik at met het gezin al regelmatig vegetarisch maar ik had nog niet nagedacht over kaas, eieren, yoghurt etc.”

“Positief. De doorslag gegeven voor een vegan lifestyle.”

“Heel positief, het heeft me energie gegeven. Ik heb goed inzicht in vervangingen van vlees en andere dierlijke producten.”

“Ik vond het heel inspirerend en heb veel nieuwe ideeën opgedaan. Ik eet al overwegend plantaardig maar wel vaak hetzelfde, dus ga nu meer variëren.”

Wil je liever een enthousiasmerende lezing van circa 1 uur ? Ook dat kan. Zowel over het omarmen van een plantaardig eetpatroon of juist over de – wereldwijde – ontwikkelingen, innovaties en andere actualiteiten rondom de veganistische beweging.

Deel deze pagina